ERASMUS+ KA210 PROJESİ KATILIMCI ÖĞRETMEN SEÇİMİ

Okulumuz 2023- 2025 yılları arasında ortağı olduğu Erasmus+ KA210 Projesini yürütmek için hibe almaya hak kazanmışıtr. Proje doğrultusunda kültürel miras ve dijital beceriler konusunda 24 ay 4 ülke ortaklığı ile faaliyet yürütecektir. Faaliyet süresinde gerçekleştirilecek  3 hareketliliğe toplamda 6 katılımcı öğretmen seçilecektir.  24 aylık süre boyunca projenin yürütme ve hareketlilik faaliyetlerine katılmak isteyen öğretmenlerin belirlenen kriterler doğrultusunda dilekçe ve ekleri ile beraber Okul Müdür Yardımcısı  Mustafa Tuna Akar'a başvurmaları gerekmektedir. Başvuruların 27/01/2023 tarihine kadar okul idaresine yapılması gerekmektedir. Başvuru dilekçesi ve seçim kriterlerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.